میکروگرین ها

میکروگرین ها

فعالیت های راما در زمینه میکروگرین ها


درواقع موسسه ی راما به مردم کمک می کند تا میکروگرین ها را رشد دهند . کاشت و رشد دادن میکروگرین ها در عمل کار سختی نیست ولی ما ابزار مورد نیاز برای آغاز کشت میکروگرین ها را در اختیار مردم قرار می دهیم. پیشنهاد ما بیولاردر ها هستند . در واقع شما می توانید با استفاده از یک بیولاردر قابل استفاده ، کسب و کار جدید خود را راه بیاندازید . بیولارردر ها محلی امن برای گیاهان شما هستند که نور و دمای مورد نیاز را به بهترین نحو ممکن برای آن ها تامین می کنند . شما می توانید به طور مستمر میکروگرین ها را رشد دهید و بسته بندی کرده و به قیمت خوبی بفروشید یا آن ها را برای استفاده ی شخصی خانواده خود رشد دهید . بیولاردر ها به دلیل وجود تکنولوژی صرفه جویی در مصرف آب که موسسه راما در آن ها تعبیه کرده است، بهترین راه برای کشت میکروگرین ها در ارزان ترین حالت ممکن هستند . شما می توانید در خانه ی خودتان یک بیولاردر داشته باشید بدون داشتن 0 درصد از نور خورشید و 98% صرفه جویی در مصرف آب نسبت به افراد دیگری که در این زمینه مشغولند. پس چرا صبر می کنی ؟ بیولاردر خودت رو بگیر و کسب و کار خودت رو راه بنداز یا حداقل میکروگرین مصرفی خودت رو تامین کن .

با سبز شدن جوانه ها، بذری کاملا سبز بخورید. من از جوانه ها به عنوان "نوزادان" جهان گیاهان یاد می کنم .یک بذر که با اولین ریشه و ساقه می شکفد. در حالی که جوانه ها بذرهایی هستند که با خیس شدن و شستشو در آب به وجود می آیند، میکروگرین ها در خاک رشد می کنند. در طی جوانه زدن بذر، لپه ها یا بذرها از خاک ظاهر می شوند. [یک لپه بخشی از جنین درون بذر گیاه است.] از طریق فتوسنتز، لپه ها غذای اولیه را فراهم می کنند تا گیاهان را از انرژی برگ های واقعی رشد دهند. میکروگرین ها مرحله بعدی در توسعه گیاهان هستند، نوعی از گیاهان که به عنوان 'کودکان نوپا' در جهان گیاهان نام برده می شوند. وقتی میوه های جوانه زده شده ریشه های کوچک و حداقل اولین برگ های واقعی خود را ایجاد می کنند، میکروگرین ها می توانند برداشت شوند. آنها دارای مزایای سلامتی مشابه به جوانه هستند، اما ارزش غذایی بیشتری دارند. پس می توانید مواد معدنی را به مخلوط بذر اضافه کنید تا ارزش غذایی و عطر و طعم آن افزایش یابد.










میکروگرین ها در منو سرآشپزها در اوایل 1980 میلادی، در سان فرانسیسکو و کالیفرنیا مشاهده شدند. در جنوب کالیفرنیا، میکروگرین ها از اواسط دهه 1990 افزایش یافتند. در ابتدا چندین نوع مشخص وجود داشت. از آنچه که در دسترس بود می توان آروگولا، ریحان، چغندر، کلم، سیب زمینی و مخلوطی به نام رینبو میکس را نام برد. پس از گسترش به سمت شرق از کالیفرنیا، در حال حاضر در اکثر مناطق کشور آمریکا با تعداد بیشتری از گونه های تولید شده رشد می کنند. امروزه صنعت میکروگرین ایالات متحده از شرکت های مختلف بذر و تولید کنندگان تشکیل شده است.










1. رشد سریع: از بذر به خوراکی در فقط 1-3 هفته بسته به نوعی که شما انتخاب می کنید.
2. شما می توانید تعداد باور نکردنی از گیاهان را در یک منطقه کوچک رشد دهید = نسبت بالای بازده به نسبت فضا
3. حداقل هزینه، زمان و تلاش مورد نیاز برای برداشت سبزیجات سالم آلی .
4. راه حل کامل برای زندگی شهری و افراد بدون مکان یا زمان برای باغداری.
5. الزامات ساده و به نسبت بازدهی ارزان .(نور مناسب گیاه و فضای ایمن و آب)
6. مناسب برای تمام اقلیم ها. سبزیجات تازه برای سالاد، ساندویچ ها، سوپ ها و نوشیدنی ها در گرمای تابستان یا سرد زمستان تولید کنید.
7. باغ خوراکی داخل خانه . شما می توانید بیولاردر ها را در فضای داخل خانه، بالکن، آشپزخانه یا فضای اتاق قرار دهید و از آن ها استفاده کنید .
8. مواد غذایی حاوی انبوه مواد مغذی. میکروگرین ها حاوی ویتامین های قابل هضم، مواد معدنی و مواد مغذی هستند که طیف وسیعی از مزایای بهداشت تغذیه ای را ارائه می دهند. آنها با طعم، رنگ، بافت، آنزیم های زنده و مواد مغذی بسته بندی می شوند.
9. از دست ندادن مواد مغذی. هنگامی که میکروگرین های خود را درست قبل از بلوغ می برید، در عمل این مواد مغذی را به حداکثر می رسانید.
10. انواع طعم ها / بافت ها. میکروگرین ها دارای یک بافت ظریف هستند و می توانند به عنوان چاشنی برای افزودن عطر و طعم و رنگ استفاده شوند.
11. ارزش فوق العاده . بسیاری از ارقام دوباره رشد می کنند و تولید می شوند.

می توان از جوانه ها به عنوان "نوزادان" جهان گیاهان یاد کرد



بخشی از انواع میکروگرین ها...

آماده هستید؟